Uslovi korišćenja - poručivanje preko web sajta

Uslovi korišćenja – poručivanje preko web sajta aleox.rs

Molimo Vas da prethodno pročitate uslove korišćenja ove internet stranice.

Pristupanjem ovoj internet stranici, prihvatate dole navedene uslove.

Vaš pristup i korišćenje stranice www.aleoxagro.com (u daljem tekstu „internet stranica“) podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima u Republici Srbiji. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite ovu stranicu. Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom ove internet stranice, potvrđujete da ste pročitali i razumeli ove uslove i saglasni ste da se njima obavežete i postupate u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.

Sadržaj stranice

Internet stranica i njegov celokupan sadržaj, vlasništvo su “CP Distribution” d.o.o. Novi Sad, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Neovlašćeno korišćenje i/ili distribucija bilo kog dela stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi u odgovarajućem sudskom postupku;

Informacije o proizvodima

Informacije koje su dostupne na ovoj internet stranici, mogu biti nepotpune, zastarele ili netačne, a zbog načina na koji se internet stranice ažuriraju.

Informacije na ovoj internet stranici su namenjene da informišu, dopune i približe proizvode širokom krugu korisnika posredstvom internet medija. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja komercijaliste, agronoma ili farmaceuta, u ovoj oblasti stručnosti.

Za sve proizvode preporučujemo da prvo konsultujete odgovarajućeg stručnjaka, ukoliko niste sigurni u vezi sa korišćenjem određenih količina proizvoda, i upotrebom određenog proizvoda, te da se ne oslanjate isključivo na informacije preuzete sa ove internet stranice.

Stoga Vas molimo da uvek prethodno pročitate uputstvo za upotrebu o bilo kom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.

Odricanje od odgovornosti

Ne postoji odgovornost vlasnika internet stranice za bilo kakve informacije ili usluge koje se mogu pojaviti na stranici. Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za sadržaj ove internet stranice, za preuzimanje podataka i prodaju proizvoda preko njega, sve do maksimalne mere dozvoljene od strane odgovaravjućih zakonskih propisa.

Vlasnik internet stranice ne preuzima odgovornost za bilo koje informacije ili usluge koje se pojavljuju na bilo kojoj stranici, koja je povezana sa ovom. Neke stranice sadrže linkove ka drugim internet stranicama (eksterni linkovi).

Ova stranica ne preuzima odgovornost za materijale i navode koje su oglasila treća lica, a koja su vezana linkom sa ovom stranicom ili je inkorporiran kao referenca. Ako odlučite da posetite bilo koju linkovanu internet stranicu, to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu eventualnih virusa koji bi napali Vaš računar ili telefon ili drugih štetnih elemenata.

Vlasnik sajta po svom nahođenju ima pravo da: promeni uslove korišćenja, nadgleda i uklanja objave na stranici, menja sadržinu stranice i u svakom trenutku prestane sa prikazivanjem stranice bez prethodnog obaveštenja.

Ukoliko se utvrdi da bilo koji član, uslov ili odredba ovih uslova korišćenja nisu u skladu sa zakonskim propisima, da su nelegalni, nevažeći ili neprimenljivi iz bilo kog razloga, punovažnost i primenljivost preostalih članova, uslova i odredbi ni na koji način neće biti promenjene niti umanjene.

Korišćenjem ove stranice, Vi potvrđujete da ste pročitali i razumeli naše izuzeće od odgovornosti.

Društvene mreže

Podatke na društvenim mrežama velikim delom obrađuje sam operater, i na taj deo “CP Distribution” doo Novi Sad ima ograničen uticaj.

Detaljnije informacije o obradi podataka od strane operatera platforma društvenih mreža i o mogućnostima prigovora možete pronaći u njihovim pravilima o zaštiti podataka:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Podatke prikupljene na društvenim mrežama obrađujemo u svrhu informisanja potrošača o aktuelnim promocijama i ponudama, a u cilju interakcije i unapređenja odnosa sa pratiocima.

Podake prikupljene na društvenim mrežama na osnovu pristanka kao što su komentari, video snimci, slike, lajkovi, objavljuje operater. “CP Distribution” doo Novi Sad ove podatke ne deli sa trećim licima i zadržava pravo brisanja nezakonitih sadržaja, komentara mržnje, eksplicitnog sadržaja i podataka koji predstavljaju krivično delo.

Za metode “web praćenja” koje operater platforme društvene mreže omogućava, operater i mi smo zajednički odgovorni. “Web praćenje” (webtracking) može pritom da usledi i nezavisno od toga da li ste na platformu društvene mreže prijavljeni ili registrovani. Kao što smo već napomenuli, nažalost samo ograničeno možemo da utičemo na metode “web praćenja” operatera.

Pravni osnov za metode “web praćenja” je legitiman interes, koji se sastoji u tome da se platforma društvene mreže i konkretna “fan stranica” (fan-page) optimizuju.

Marketinške svrhe – prijava za dobijanje obaveštenja o aktuelnoj ponudi i promocijama – “Newsletter” i “SMS marketing”

Postoji način da se prijavite za slanje promotivnih ponuda od strane “CP Distribution” doo Novi Sad.

Ukoliko želite da primate naša obaveštanje o aktuelnim ponudama i promocijama, na našoj internet stranici u svakom trenutku možete ostaviti sledeće podatke na dnu stranice:

adresu e-pošte ako su u pitanju obaveštenja putem “newsletter”-a.
Vašu saglasnost za prijem obaveštenja o aktuelnoj ponudi i promocijama možete da opozovete u svakom trenutku (Opcija se nalazi na dnu svakog “e-maila”), u tom slučaju ćemo prestati da Vam šaljemo promotivne ponude. Opoziv pristanka ne utiče na dopuštenost obrade koja je vršena na osnovu pristanka pre opoziva.

Svaki kupac se automatski prijavljuje na SMS/Viber promotivne poruke koje se dostavljaju tokom akcije.

Ukoliko ne želite da dobijate notifikacije za akcije potrebno je da stopirate SMS/Viber promotivne poruke ili da se obratite našoj podršci kako bi blokirali broj i slanje daljih obaveštenja. Žalbe za “Newsletter” i Viber/SMS informativne poruke možete se obratiti našoj pordšci na aleox.srbija@gmail.com.

Fotorafije proizvoda, cene proizvoda i plaćanje

Pripremljene fotografije proizvoda, obrađene su za prikaz na internetu, kao mediju koji je dostupan širokom broju korisnika. Prikaz boja svih proizvoda, može da varira od prave boje istih proizvoda, koji mogu nastati usled razlika u kvalitetu i tehničkim osobinama monitora na kojima se vrši prikaz.

Istaknute cene proizvoda su važeće cene. Ujedno, to su dnevno aktuelne i važeće prodajne cene za naručene proizvode, istaknute i pravilno uočljive.

Prikazane cene važe u trenutku Vaše porudžbine. Sistemski je onemogućeno da dođe do promene cena u samom trenutku Vaše porudžbine. Cenu koju vidite istaknutu pored proizvoda, biće cena koju plaćate. Cene proizvoda menjaju se s vremena na vreme, u skladu sa poslovnom politikom i tržišnim okolnostima. Za preuzetu robu vršite plaćanje “pouzećem“, tj. u trenutku kada preuzimate robu.

Ugovor između Prodavca i Kupca smatra se zaključenim momentom kada Kupac potvrdi svoju volju da zaključi kupoprodajni ugovor o kupovini izabranog Predmeta klikom na dugme “Kupi” i potvrđivanjem kupovine klikom na dugme “Potvrdi”, bez daljih obaveštavanja.

Sadržinu zaključenog ugovora između Prodavca i Kupca čine: opis relevantnog Predmeta, i uslovi koje je naveo Prodavac, onako kako su objavljeni na internet stranici koja je sadržala Ponudu u trenutku kada je Kupac kliknuo na dugme “Plaćanje pouzećem”, i opcije kupovine, varijante i količinu za koje se opredelio Kupac, nakon čega je kliknuo na dugme “Potvrđujem moju porudžbinu”, kao i druge odredbe o kojima su se Prodavac i Kupac dogovorili pre zaključenja ugovora, ako ih ima.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o Vašoj platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces platnog prometa obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.