O nama

Istorijat

„CP Distribution“ doo je kompanija za uvoz, izvoz i distribuciju širokog spektra proizvoda, osnovana 2001. godine sa sedištem u Novom Sadu. Od samog nastanka kompanije pa do danas, opredeljeni smo ka uvozu, izvozu i distribuciji jedinstvenih proizvoda uz posvećenost brendu koji zastupamo. Od 2018. godine, fokusirani smo na brend ALEOX čija paleta inovativnih proizvoda pripada većem broju privrednih grana kao što su: poljoprivreda, prehrambena industrija, farmaceutska industrija, medicina… Na taj način, u našoj ponudi se nalaze ili će se uskoro pojaviti proizvodi kao što su: organski preparati za zaštitu i razvoj biljnih kultura, suplementi za ishranu životinja i ljudi, prirodni konzervansi za prehrambenu industriju, farmaceutska pomoćna sredstva, lekovi itd.

Zaposleni u „CP Distribution“ doo, kroz spoj mladosti i iskustva, doprinose profesionalnosti, ambicioznosti, dinamičnosti i fleksibilnosti kompanije spremni da odgovore na sve zahteve naših klijenata i tržišta. U skladu sa svojim poslovanjem, CP Distribution doo je uspeo da stekne respektabilnu referentnu listu klijenata na kojoj se nalazi veliki broj državnih i privatnih kompanija. Tokom dosadašnjeg rada, dobili smo zavidan broj nagrada, priznjanja i ostvarili prestižan status Authorised Distributor i Authorised Service Partner. Za izuzetan doprinos u delatnosti distribucije, u više navrata, dobili smo nagradu distributera godine za pojedine proizvode na tržištu evrope – Distributor Award 2009., 2011. i 2012. godine.

Trenutna pozicija u razvoju kompanije je posvećenost proizvodu ALEOX Agro. Kao prvi u nizu organskih preparata za tretman biljnih kultura, ALEOX Agro se dokazao na velikom broju poljoprivrednih kultura, na poljima širom Vojvodine i Republike Srbije ali i u zemljama okruženja (Republika Hrvatska, Republika BiH, Republika Makedonija, Republika Crna Gora).

Planovi

Trenutni fokus naše kompanije, gde ulažemo najveću energiju, je u ponudi iz oblasti sredstava za zaštitu, rast i razvoj biljaka – preparat ALEOX Agro!

U 2023. godini, cilj je da lansiramo dva nova preparata: ALEOX Green Arrow i ALEOX Rapsguard, koji takođe pripadaju grupi preparata za organsku poljoprivredu.

U oblasti suplemenata za ljudsku ishranu, intenzivno pripremamo za tržište Zapadnog Balkana nekoliko potpuno novih proizvoda baziranih na prirodnim i zdravim elementima, veoma delotvornih u obezbeđenju opšteg zdravstvenog stanja čoveka. Proizvodi su namenjeni svima a posebno ljudima izloženim stresu, svima onim koji imaju svakodnevne zahtevne mentalne i fizičke aktivnosti tokom dana, što je u savremenom društvu postala svakodnevnica. Plasiranje ovih proizvoda na našem tržištu očekujemo u drugoj polovini 2023. godine.

Zoran Gušavac

Direktor

Cilj, misija i vizija

Cilj naše kompanije je, da redovnim uvozima i stalnim lagerom robe koju nudimo, obezbedimo konstantnu prisutnost proizvoda iz naše ponude na tržištu i približimo ih potrošačima u Republici Srbiji i regionu, sa najboljim odnosom cena-kvalitet! Pri tome, opredeljujemo se za jedinstvene brendove, proizvode i rešenja želeći da budemo lider u distribuciji proizvoda iz naše ponude a ne da samo jedan od mnogih ponuđača.

Vizija naše kompanije kojoj težimo je da budemo prepoznatljivi i jedinstveni u poslovima distribucije proizvoda iz oblasti sredstava za rast i razvoj biljka i životinja, suplemenata za ishranu ljudi, itd. U svakoj od pomenutih oblasti usmeravamo se na pojedine, jedinstvene proizvode kako bi ostvarili postavljeni cilj i postali lider u regionu.

Naši partneri